Όροι Αποστολής-Επιστροφών

- Οι αποστολές δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας courier, η οποία παραδίδει στην ταχυδρομική διεύθυνση που δήλωσε ο πελάτης κατά την παραγγελία του. Σε περίπτωση που το δέμα φτάνει στον προορισμό του ανοιχτό/παραβιασμένο/κακομεταχειρισμένο, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή και την πληρωμή του.

 

-Χρεώσεις για συναλλαγή με αντικαταβολή:

Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολή δεμάτων ορίζονται στα € 6,00 μέχρι τα 2 Kg και το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με € 2,00,  για παραγγελίες αξίας έως € 100,00 εντός Ελλάδος. Οι παραγγελίες αξίας άνω των € 100,00 δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά  έξοδα.

-Χρεώσεις για συναλλαγή μέσω paypal ή με κατάθεση σε τράπεζα:

Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολή δεμάτων ορίζονται στα € 2,90 για την Αττική μέχρι τα 2 Kg και το κάθε επιπλέον κιλό    χρεώνεται με € 0,80, για παραγγελίες αξίας έως € 100,00 εντός Ελλάδος. Για τα νησιά τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα €  4,20 μέχρι τα 2 Kg και το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με € 1,30, για παραγγελίες αξίας έως € 100,00 εντός Ελλάδος. Για την  υπόλοιπη Ελλάδα τα μεταφορικά έξοδα ορίζονται στα € 4,20 μέχρι τα 2 Kg και το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με € 1,20, για  παραγγελίες αξίας έως € 100,00 εντός Ελλάδος. Οι παραγγελίες αξίας άνω των € 100,00 δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα.

 

- Δυνατότητα επιλογής παραλαβής από το κατάστημα, χωρίς παραπάνω χρέωση.

Διευκρίνιση: Τα ογκώδη δέματα και τα δέματα προς δυσπρόσιτες περιοχές δύναται να αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται προκαταβολικά.